• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

ZePaKa

Zeeuws-Vlaamse Patrouille Kampioenschappen

  • Home
  • ZePaKaDi
  • Algemene informatie
    • Locatie
    • Over het ZePaKa
    • Jury
    • Bagagelijst
    • Badge
    • L.S.W.
    • Inschrijven
  • Historie
    • Winnaars overzicht
    • Foto’s
    • Edities
      • Editie #53
        • Thema
        • Opdrachten
        • Warme maaltijd
        • Instagram
        • Programma
        • Ploegen overzicht
        • Subkampen
      • ZePaKa 2019 editie 52
        • Thema
        • Opdrachten
        • Ploegen overzicht
        • Instagram
        • Warme maaltijd
        • Programma
        • Jury
      • ZePaKa 2018 editie 51
        • Thema
        • Warme maaltijd
        • Subkamp indeling
        • Programma
      • ZePaKa 2017 editie 50
        • Thema #50
        • Subkamp indeling #50
        • Programma #50
      • ZePaKa 2016 editie 49
        • Ploegen #49
  • Leiding
    • Teams
    • Draaiboek
      • #1 – Organisatie
      • #2 – Planning
      • #3 – Programma
      • #4 – Financiën
      • #5 – Materiaal
      • #6 – Calamiteiten
      • #7 – Reglement
      • #8 – Bijlagen
    • Downloads
  • Contact
  • ZePaKa 2018 editie 51
  • Programma
  • Thema
  • Ploegen overzicht
  • Warme maaltijd

Warme maaltijd #51

Ingrediënten

‘Chicken in space’

(Aantallen zijn gebaseerd op een patrouille van 5 tot 6 personen)

  • 500 gr kipfilet
  • 750 gr aardappelen
  • 1 blik sperziebonen (bij voorkeur vers)
  • 1 blik doperwten en wortel(bij voorkeur vers)
  • 1 doos champignons
  • 2 uien
  • 100 gr spekjes

Voorstel bereidingswijze

  1. Snijd de kip in kleine blokjes
  2. Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook deze
  3. Maak de uien schoon en snijd ook deze in kleine stukjes
  4. Snijd de champignons in plakjes
  5. Bak de kip aan alle kanten lichtbruin
  6. Doe de gekookte aardappelen, uien, champignons en spekjes erbij en bak dit mee
  7. Doe nu de sperziebonen en doperwten en wortel erbij en schep dit door het mengsel
  8. Verwarm het geheel nu rustig door met af en toe omscheppen.

Namens de kookstaf “Smakelijk eten!”

P.S. I: In het gebruik van kruiden is iedere patrouille vrij om te bepalen welke & hoeveel.
P.S. II: Het toetje mag je zelf bepalen wat het wordt en met welke ingrediënten je dit gaat bereiden.

Primaire Sidebar

ZePaKa 2020 editie 53 – 24 t/m 26 april

Badge ZePaKa 2020 - RSW 2020

Het ZePaKa Schild (2007)

Meest recente berichten

  • ZePaKa 2020 gaat niet door
  • ZePaKa 2020 & Corona-virus / COVID-19
  • Winnaars ZePaKa 2019
  • Winnaars ZePaKa 2018
  • Winnaars ZePaKa 2017

Tags

#53 't Jagertje 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 axel corona covid-19 eos st.hubertus gidsen gipa's hopman ouwendijk hulst oostburg scouts terneuzen verkenners winnaars

Footer

Instagram ZePaKa 2020

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Twitter

  • De eindstand van het Digitale ZePaKa is bekend gemaakt en te beluisteren via https://t.co/1m2ItiI0jj #ikscoutthuis #zpkd20 26 april 2020 12:09
  • Op het moment komen nog de inzendingen binnen voor de laatste opdracht #74. Deze verwerken we zo spoedig mogelijk z… https://t.co/N57bMVqsef 26 april 2020 11:13
  • De tussenstand met alle punten t/m blok 2 #ikscoutthuis #zpkd20 #zpk20 https://t.co/itwIizJlB2 https://t.co/poQ23p0EbB 25 april 2020 21:08
  • check @zepaka
  • zepaka@instagram
  • zepaka@twitter
  • zepaka@facebook

Copyright © 2021